Noctesia®

PiLeJe je razvio liniju Noctesia® koristeći kalifornijski zlatni mak da vam pomogne da se opustite, te kalifornijski zlatni mak i valerijanu za promicanje kvalitetnog sna

Noctesia®: kvalitetan san* i opuštanje**

Kvalitetan san javlja se kada je tijelo u smanjenom stanju svijesti. Sastoji se od 4 do 6 uzastopnih ciklusa. Jedan ciklus traje oko 90 minuta, a izmjenju se REM i ne-REM faze sna. Kvalitetan san omogućuje tijelu da se fizički i psihički oporavi. Količina potrebnog sna uvelike se mijenja od osobe do osobe.

Mnogi čimbenici utječu na san, poput prehrane, načina života ili stresnih situacija. Jedna od 2 osobe1 žali se na lošu kvalitetu sna, a u polovici tih slučajeva uzrok su čimbenici povezani sa stresom.

Naš linija Noctesia® ima dva proizvoda koji sadrže ekstrakte kalifornijskog zlatnog maka (Eschscholtzia californica Cham.) i valerijane (Valeriana officinalis L.) koji potiču kvalitetan san i opuštanje.

Noctesia® je dostupna kao kura od 30 ili 90 tableta.

1 Anketa INSV/MGEN 2019, Inserm/ nesanica

*Kalifornijski zlatni mak pomaže kod opuštanja. **Valerijana i kalifornijski zlatni mak pomažu u promicanju tjelesnog i mentalnog blagostanja i kvalitetnog sna.

Noctesia®

Fitoterapija

NOCTESIA, 90 tableta

Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt kalifornijskog zlatnog maka (cvjetni izdanci) i valerijane…

33,33