ANTEMIG, 20 tableta

ANTEMIG, 20 tableta

32,80 

Dodatak prehrani koji sadrži magnezij ekstrahiran iz Mrtvog mora, u patentiranoj molekuli Hypro-ri®mag, Kaneka koenzim Q10, ekstrakt cvijeta povratića te vitamin B6.

 

 OPIS PROIZVODA:

 Iako postoji neizmjerno mnogo uzroka (psihički stres, tjelesni napor, nagle promjene vremena, konzumiranje određene vrste hrane ili namirnice,…), jedna od najučestalijih bolnih senzacija u čovjeka, lokalizirana je upravo u području glave što može negativno utjecati na kvalitetu života.

ANTEMIG je formuliran na bazi magnezija ekstrahiranog  iz Mrtvog mora, Kaneka koenzima Q10, ekstrakta cvijeta povratića uz dodatak vitamina B6.

Magnezij u obliku Hypro-ri®mag, ekstrahiran iz Mrtvog mora (poznat po visokim koncentracijama mineralnih soli), doprinosi boljem funkcioniranju živčanog sustava i osigurava normalnu funkciju mišića.

Vitamin B6 djeluje na smanjenje umora.

Hypro-ri®mag je patentirana molekula magnezija s aminokompleksom hidrolizata proteina riže koja osigurava magnezij visoke bioraspoloživosti, visoke resorpcije u organizmu i bolje međustanično skladištenje.

  

Pakiranje: 20 tableta

Na zalihi

Količina

Sastojci

Sastojci u dnevnoj dozi:
(=1 tableta)
PU* (%)
Magnezij
112,5mg
30 %
Koenzim Q10
100 mg
Suhi ekstrakt cvijeta povratića ( Tanacetum parthenium )
100 mg
Vitamin B6
1,4 mg
100 %
PU*: Preporučeni dnevni unos

Način primjene

Način primjene: 1 tabletu dnevno popiti s velikom čašom vode. Preporučuje se korištenje 30 dana. Ponoviti po potrebi.
Napomene:   Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.