FEMINABIANE MENO’CONFORT, 30 tableta

FEMINABIANE MENO’CONFORT, 30 tableta

20,16 

Dodatak prehrani na bazi Phytostandard ekstrakta korijena rodiole (Rhodiola rosea L.), ekstrakta cimicifuge, vitamina D3, B6, B12 i folne kiseline (vitamin B9).

OPIS PROIZVODA:

Menopauza je normalna fiziološka faza kod žena, karakterizirana smanjenjem proizvodnje estrogena i progesterona zbog postupnog prestanka funkcije jajnika, te opadanjem reproduktivne funkcije i progresivnim zaustavljanjem menstruacije.

FEMINABIANE MENO’CONFORT povoljno utječe na ravnotežu hormona, oslanjajući se pritom na nehormonalni pristup, s fokusom na kratkoročne nelagode menopauze kao što su valovi vrućine (valunzi) i razdražljivost. Baziran je na Phytostandard ekstrakta korijena rodiole (Rhodiola rosea L.), ekstraktu cimicifuge, vitaminima D3, B6, B12 i folnoj kiselini (vitaminu B9).

Ekstrakt cimicifuge pomaže smanjiti simptome vezane uz menopauzu.

Vitamin B6 pomaže regulirati hormonalnu aktivnost.

 

Pakiranje: 30 tableta

Na zalihi

Količina

Sastojci

Sastojci
(=1 tableta)
^ PU *

Phytostandard ekstrakt korijena rodiole ( Rhodiola rosea L.)
200 mg
Ekstakt podanka cimicifuge
40 mg
Vitamin D3
5 µg
100 %
Vitamin B6
1,4 mg
100%
Folna kiselina (Vitamin B9)
200 µg
100%
Vitamin B12
2,5 µg
100%

PU* Preporučeni dnevni unos

Način primjene

Način primjene: 1 tabletu dnevno popiti sa velikom čašom vode. Preporučuje se korištenje kroz 30 dana. Ponoviti po potrebi.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.