OMEGABIANE 3-6-9, 100 gel kapsula

OMEGABIANE 3-6-9, 100 gel kapsula

25,06 

Dodatak prehrani na bazi ribljeg ulja iz kapelina i ulja boražine koja su bogata omega-3-6 i -9 masnim kiselinama.

OPIS PROIZVODA:

OMEGABIANE 3-6-9 preporučuje se za optimalnu dopunu omega 3-6-9, kako bi se uz pravilnu prehranu osigurao uravnotežen unos esencijalnih masnih kiselina.

 

Pakiranje: 100 gel kapsula

Na zalihi

Količina

Sastojci

Sastojci u dnevnoj dozi:                                                                        (=2 kapsule)
riblje ulje                                                                                                        560 mg
ulje sjemenki boražine (Borago officinalis)                                            460 mg
Zasićene masne kiseline                                                                               223 mg
Jednostruko nezasićene masne kiseline od toga:                                   224 mg
Oleinska masna kiselina (omega-9):                                                         129 mg
Višestruko nezasićene masne kiseline ukupno:                                      400 mg
Višestruko nezasićena omega-3 masna kiselina od toga:                       155 mg
–       Eikosapentaenoična (EPA)                                                                    74 mg
–       Dokosaheksaenoična (DHA)                                                                 53 mg
Višestruko nezasićena omega-6 masna kiselina ukupno od toga:        224 mg
–       gama-linolenska masna kiselina (GLA)                                               80 mg

Način primjene

Način primjene: 2 gel kapsule dnevno popiti s čašom vode. Preporučuje se korištenje 50 dana.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja : Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.