PHYTOSTANDARD CRNI RIBIZ – TRPUTAC, 30 tableta

PHYTOSTANDARD CRNI RIBIZ – TRPUTAC, 30 tableta

24,16 

Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt lista crnog ribiza (Ribes nigrum.) i lista uskolisnog trputca (Plantago lanceolata L.).

OPIS PROIZVODA:

Povratak prekrasne proljetne renesanse donosi i rizik od neugodnih i iscrpljujućih simptoma (kihanje, curenje iz nosa, svrbež očiju,…) uslijed najezde peludi.

Phytostandard CRNI RIBIZ – TRPUTAC preporučuje se kao podrška jačanju prirodne obrane organizma.

Ekstrakt lista crnog ribiza djeluje protuupalno, stoga se koristi kod alergijskih i reumatskih tegoba.

List uskolisnog trputca sadrži protuupalne spojeve – iridioide i puno sluzi koje olakšavaju iskašljavanje razblažujući sekret nastao u dišnom sustavu, što čini odličnu kombinaciju za blaža upalna stanja oralne mukoze, nastalih kao posljedica infekcije. Tradicionalno se koristi za ublažavanje suhog kašlja.

  

Pakiranje: 30 tableta

Na zalihi

Quantity

Pronađi ljekarnu

Sastojci

Sastojci u dnevnoj dozi:
(=1 tableta)
(=4 tablete)
Suhi ekstrakt lista crnog ribiza ( Ribes nigrum. )
68 mg
272 mg
Suhi ekstrakt lista uskolisnog trputca ( Plantago lanceolata L. )
93 mg
372 mg

Način primjene

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1 – 4 tablete s velikom čašom vode. Vremensko ograničenje primjene je 7 – 30 dana.
Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.
Upozorenje: Ne preporučuje se djeci mlađoj od 3 godine. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.