PHYTOSTANDARD ORTOSIFON- MALA RUNJIKA, 30 tableta

PHYTOSTANDARD ORTOSIFON- MALA RUNJIKA, 30 tableta

23,32 

 Dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt lista ortosifona (Orthosiphon stamineus Benth) i ekstrakt nadzemnog dijela male runjike (Hieracium pilosella L.).

OPIS PROIZVODA:

Phytostandard ORTOSIFON – MALA RUNJIKA potiče drenažu tijela kombiniranjem sinergijskog djelovanja dviju biljaka koje posjeduju diuretska svojstva.

Ortosifon je u modernoj primjeni prepoznat kao biljka čija najveća vrijednost leži u kombinaciji diuretičkog, protuupalnog i spazmolitičkog učinka, zbog čega je to jedna od prvih biljaka odabira kao adjuvantna terapija bakterijskih urinarnih infekcija (cistitis, urolitijaza).

Mala runjika je istovremeno i bakteriostatik i blagi diuretik koji povećava količinu izlučenog urina, čime se postiže ispiranje mokraćnog sustava u cilju adjuvantne terapije manjih tegoba mokraćnog sustava.

 

Pakiranje: 30 tableta

Na zalihi

Količina

Sastojci

Sastojci u dnevnoj dozi:
(=1 tableta)
(=2 tablete)
Suhi ekstrakt lista ortosifona ( Orthosiphon stamineus Benth )
50 mg
100 mg
Suhi ekstrakt nadzemnog dijela male runjike ( Hieracium pilosella L. )
42 mg
84 mg

Način primjene

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1 do 2 tableta dnevno s velikom čašom vode, kroz period od 15 – 30 dana.
Napomene:   Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.
Upozorenje:  Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa žučnim kamencima, trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.